+32487 26 18 96 - Sacramentstraat 5, 9100 Sint-Niklaas
Al sinds 1996 kan je ons terugvinden in hartje Sint-Niklaas, achter "d'ou keirk", zoals ze bij ons zeggen. Hier kan je komen genieten van no nonsense-food: lekker, veel, klassiek en met veel liefde en zorg op tafel getoverd.In de zomer staat ons supergezellig terras waar je je op een zuiderse vakantie waant.
| Maandag | Gesloten |
| Dinsdag | Gesloten |
| Woensdag | Gesloten |
| Donderdag | 17.30-22.00 |
| Vrijdag | 17.30-22.00 |
| Zaterdag | 17.30-22.00 |
| Zondag | 17.30-22.00 |
"Super lekker, vriendelijk personeel, prijs/kwaliteit dik in orde. Hier komen we zeker nog eens terug." - Kris Temmerman
"Gezellig tafel achter de oude kerk in Sint-Niklaas. Lekker eten, leuke opstelling menukaart, zeer vriendelijke en fijne bediening. Ook met een iets grotere groep vrienden een aanrader!" - Machteld Van de Manacker
"Waan je terug in de tijd. Echte ouderwetse gerechten maar super lekker! Geen tierelantijntjes maar gewoon echte goede kost in een ongedwongen sfeer. Personeel super vriendelijk!" - Steven Lambrichts

L'Homard Bizarre, gevestigd in het schilderachtige Sint-Martens-Latem, viert 25 jaar culinaire excellentie. Onze naam, geïnspireerd op een ‘bizarre’ kreeftensalade, weerspiegelt onze unieke aanpak. ***Meermaals bekroond in de Michelin Gids (2024), staan we bekend om onze kwaliteitsvolle keuken en de beste prijs/kwaliteit verhouding in Sint-Martens-Latem.*** We gebruiken uitsluitend ***topingrediënten***, van zelfgebakken brood tot huisgemaakte koekjes. Ons restaurant biedt een ***elegante ambiance*** met een ruim terras en een privéparking met elektrische laadpunten. De focus ligt op een verfijnde, smaakvolle menukaart met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. ***Een ruime, lichte vergaderruimte is ook beschikbaar***. Wij streven naar een persoonlijke en warme bediening in een comfortabele omgeving. De menu's worden bereid door een vakkundige chef en het restaurant biedt een aangename en ontspannen sfeer. De klanten kunnen betalen met cash, Bancontact en Payconiq.

Eigentijds en een tikje eigenzinnig. Dat is de perfecte samenvatting van de filosofie achter restaurant APRIORI, in het Oost-Vlaamse Haaltert.Kristof Coppens tekent er met zijn echtgenote Carla Wauters sinds 1996 voor een succesvol concept, dat creatief, vernieuwend en zeer smaakvol is.Dat geldt voor de keuken, en voor de gerechten die Kristof bereidt, maar ook voor de uitstraling en het interieur van de zaak.APRIORI is een modieuze kubus, die naadeloos versmelt met het groene landschap tussen Aalst en Geraardsbergen. De gesloten voorgevel verbergt het restaurant en wekt nieuwsgierigheid. Eens binnen wandel je voorbij de open keuken, die transparant is, als symbool van Kristofs kookstijl.Het restaurantgedeelte is sober en elegant, met blik op het gemeentepark de warande.

Plantaardig restaurant met biologische en lokale groentjes.Op een dag hadden wij een visioen.Een visioen van een helder, kleurrijk plaatsje waar we gezonde maaltijden zouden serveren: biologisch, plantaardig en vers van het veld.Een plaatsje dat duurzaam is, voor onze aarde en alles wat erop leeft.Een plaatsje waar mensen samenkomen om een hemelse maaltijd te delen, bomvol voedzame ingrediënten.Een plaatsje dat onze ziel verwarmt. Een plaatsje dat de wereld helpt groeien.Sense Tickling . Soul Connecting . Inspiring Food . Made by Nature.